nyproducerade Hyreslägenheter i Gävle

Letar du efter en modern och bekväm hyresrätt i Gävle? Vi på K-Fastigheter nyproduktion erbjuder nybyggda lägenheter med det lilla extra!

Upptäck Gävle med K-fastigheter Nyproduktion

Välkommen till Gävle, en stad med charmig atmosfär och spännande möjligheter. Hos K-fastigheter Nyproduktion har vi investerat i denna livliga stad genom att erbjuda nybyggda moderna och bekväma hyreslägenheter i Gävle.

Välkommen till Gävle – Gästriklands pärla

Gävle är känd för sin vackra kustlinje längs med Gavleån och det omgivande skärgårdslandskapet. Här kan du njuta av långa promenader längs med stranden, bada på sommaren och åka skridskor på vintern.

I Gävle finns flera bostadsområden med moderna bostäder och nybyggnationer av lägenheter, där du kan hitta trivsamma hyresrätter med hög standard.

Gävle är också strategiskt beläget med goda kommunikationer, vilket gör det enkelt att pendla till och från andra städer och regioner.

Se våra hyresrätter i Gävle

Vi är glada över våra nya hyreslägenheter i Gävle, som har modern design och flera praktiska bekvämligheter. Våra lägenheter har kök från Ballingslöv, badrum med kakel och klinker samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenheternas vardagsrummen bjuder in till umgänge med släkt och vänner med deras stora fönsterpartier och luftiga planslösning. Oavsett om du är ung och letar efter din första lägenhet eller en familj som vill ha ett bekvämt och bekymmersfritt boende så har vi något som passar dig.

Kontakta oss för att hyra din nyproducerade hyresrätt i Gävle

Vi finns här för att göra det lätt och smidigt för dig att hitta en ny hyreslägenhet. Kontakta oss för mer information eller för att ansöka om en ledig lägenhet i Gävle. Välkommen till Gävle med K-fastigheter Nyproduktion!