nybyggda hyresrätter i Gävle, kv. alderholmen

Nya området Alderholmen i Gävle fortsätter att växa då vi nu bygger 96 hyresrätter! Ta chansen att hitta din lediga lägenhet i Gävle i en växande stadsdel med närhet till vattnet.

Välkommen till kv. Alderholmen i Gävle

Nyproducerade hyreslägenheter i Gävle.

Vi utökar nu vårt bestånd i Gävle med 96 attraktiva nybyggda hyresrätter i stadsdelen Alderholmen. Vi uppför tre byggnader i fyra plan och totalt kommer det finnas 96 hyreslägenheter fördelade på 1-4 rum och kök. I samtliga lägenheter får du ett boende som håller hög standard såväl inomhus som utomhus. Vi har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Köket är ett vitt kvalitetskök från Vedum, självklart utrustat med diskmaskin och inbyggd mikro. Köket har en grå stenbänksskiva som även utgör stänkskyddet upp på väggen i anslutning till bänksskivan. I det helkaklade badrummet finns det tvättmaskin och torktumlare. Ett boende som erbjuder det lilla extra.

I närområdet kring våra nybyggda lägenheter finns förskolor och skolor, museum, träningsmöjligheter och matbutiker. Gävle är en stad som rymmer en rik historia, en charmig stadskärna och är omgiven av en mångfacetterad natur. Beläget längs den svenska östkusten, vid mynningen av Gavleån där den möter Bottenhavet, lockar Gävle besökare med sin unika kombination av kultur, historia och vacker omgivning

Varmt välkomna att kontakta vår ansvariga uthyrare Ludvig eller ansök om en hyreslägenhet direkt i boväljaren nedan. Vi ser fram emot att höra av er!

Snabbfakta

Ort
Gävle
Fastighetsbeteckning
Kv Alderholmen
Gatuadress
Stuvaregatan & Toppsockergränd
Upplåtelseform
Hyresrätter
Antal lägenheter
96 st
Antal byggnader
3
Antal våningar
4
Antal rum
1 r.o.k. – 4 r.o.k.
Kvadrat
33,3 – 71,9 m²
Inflyttning
februari–april 2025

Kontaktpersoner

Start
Maj 2024 Uthyrning startar
1 februari 2025 Preliminärt inflyttning etapp 1
1 mars 2025 Preliminärt inflyttning etapp 2
1 april 2025 Preliminärt inflyttning etapp 3
Mål