Välkommen till nyproducerade Hyreslägenheter i Västerås

Välutrustade hyreslägenheter i hjärtat av staden. Välkommen hem!Bekvämt och bekymmersfritt boende i Västerås med K-fastigheter.

Hyresrätter med hög standard som inte kommer göra dig besviken.

Våra nybyggda hyreslägenheter i Västerås är byggda för att ge dig en bekväm vardag. Njut av välutrustade kök från Ballingslöv med moderna vitvaror och generösa ytor för matlagning. De ljusa och luftiga vardagsrummen ger utrymme för avkoppling och umgänge med både familj och vänner. Badrummen har givetvis helkaklade väggar, tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet.

Västerås stad

Västerås är en stad med kultur, natur och aktiviteter för alla. Besök Mälarens vackra strandpromenad eller varför inte ta en båttur på sjön. Besök stadens historiska platser som Västerås slott och Engelska parken, eller spendera en dag på Vallby Friluftsmuseum. Här finns ett brett utbud av restauranger, caféer, och butiker att utforska.

Nära till allt du behöver

Våra hyreslägenheter i Västerås har närhet till skolor, förskolor, shopping och kollektivtrafik. Du har bekvämt avstånd till Västerås centrum och Mälardalens universitet. Dessutom finns fina parker i närheten och friluftsliv för den som önskar.

Kontakta oss för att hyra din nästa lägenhet i Västerås

Vill du hyra en av våra nyproducerade lägenheter i Västerås? Se våra aktuella hyresrätter ned och kontakta oss för mer information eller ansök direkt via vår hemsida. Vi ser fram emot att välkomna dig till din nya lägenhet hos oss på K-fastigheter i Västerås.