Välkommen hem till nyproducerade Hyresrätter i Strängnäs

Välutrustade hyreslägenheter i Strängnäs med det lilla extra. Skicka in intresseanmälan och hitta din nya lägenhet i Strängnäs – Välkommen hem!

Hyresrätter med modern komfort

Välkommen till våra nybyggda hyreslägenheter i Strängnäs som är byggda för att ge dig en bekväm vardag. Våra lägenheter har välutrustade kök med fina vitvaror och generösa ytor för matlagning och umgänge. Badrummen är helkaklade med tvättmaskin och torktumlare. De ljusa och luftiga vardagsrummen är perfekta för både avkoppling och socialt umgänge.

Upptäck livet i Strängnäs

Strängnäs är en stad med rik historia och vacker natur. Imponerande Strängnäs slott står som en symbol för stadens förflutna.

I Strängnäs har du allt du behöver för ett bra liv. Här finns gott om matställen, både mysiga caféer och rejäla restauranger. För barnfamiljer finns bra skolor och förskolor, och trygga områden att växa upp i.

Strängnäs är en perfekt mix av gammalt och nytt. Den historiska charmen från domkyrkan och medeltidsgatorna blandas med en aktiv stad med butiker, restauranger och fritidsaktiviteter.

Letar du efter en harmonisk livsstil vid vattnet? Då är Strängnäs det perfekta valet!

Nära till allt du behöver

När du bor i våra hyreslägenheter i Strängnäs är det upplagt för ett smidigt liv, du har närhet till skolor, förskolor, shopping och kollektivtrafik. Dessutom har du nära till parker och grönområden när du eller kanske barnen får lite för mycket spring i benen.

Kontakta oss för att hyra lägenhet i Strängnäs

Se våra nybyggda hyresrätter i Strängnäs och kontakta oss för mer information eller ansök direkt här på hemsidan. Vi ser fram emot att välkomna dig till din nya lägenhet hos oss på K-fastigheter i Strängnäs.