Nyproducerad lägenheter i nyköping

Flytta in i en helt ny Hyreslägenhet i Nyköping

Välkommen till Nyköping – en stad full av liv och möjligheter. Vi på K-fastigheter nyproduktion erbjuder nybyggda moderna och bekväma hyreslägenheter som passar dig som söker ett centralt boende med närhet till stadsliv och vacker natur.

Modernt boende med personlig prägel

Våra nybyggda hyreslägenheter i Nyköping är byggda med moderna bekvämligheter och stilrena detaljer. I våra hyresrätter får du välutrustade kök med fina vitvaror och smarta lösningar. Badrummen är helkaklade och utrustade med tvättmaskin och torktumlare för att underlätta din vardag.

Service och bekvämlighet

Våra hyreslägenheter i Nyköping är strategiskt belägna så du har bekvämt avstånd till skolor, förskolor, shopping och kollektivtrafik. Du har allt du behöver inom räckhåll för att kunna njuta av ett smidigt och bekymmersfritt boende.

Nyköping: En charmig kuststad med historia och natur

Nyköping, vid Sörmlandskusten, är en mysig stad med en lång historia och vacker natur. Den grundades redan på 1200-talet och har varit med om en hel del genom åren. Kungar har krönts, krig har slagits och viktiga beslut har fattats här.

Idag är Nyköping en modern stad med mycket att erbjuda. Du kan besöka Nyköpingshus slott och Sankt Nicolai kyrka, eller strosa runt på de mysiga kullerstensgatorna i Gamla Stan. Naturen runt omkring Nyköping är perfekt för vandring, cykling och bad. Om du gillar djur kan du besöka Kolmårdens Djurpark, som är en av de största i Europa.

Varför bo i Nyköping?

  • Vacker natur: Staden ligger nära havet och har gott om grönområden, perfekt för friluftsliv.
  • Mycket att göra: Nyköping har ett rikt kulturliv med museum, teatrar, restauranger och evenemang.
  • Bra kommunikationer: Det är enkelt att ta sig till och från Nyköping med tåg och buss.
  • Nära till allt: Stockholm och andra storstäder ligger en kort bit bort, perfekt för pendling eller dagsutflykter.

Kontakta oss för att hyra lägenhet i Nyköping

Är du intresserad av att hyra en av våra lägenheter i Nyköping? Kontakta oss för mer information eller ansök direkt här på vår hemsida. Vi ser fram emot att välkomna dig till din nya hyresrätt hos oss i Nyköping.