Välkommen hem till nyproducerade lägenheter i Höör

Letar du efter en idyllisk plats att bo på, omgiven av vacker natur och med charmiga gator och pittoreska hus? Då har du hittat rätt! Höör, en pärla mitt i Skånes gröna hjärta. Välkommen till lägenheter med det lilla extra i Höör.

Drömmer du om en nybyggd hyresrätt i Höör?

Kanske letar du efter ett toppmodernt kök med generösa ytor för matlagning och härliga middagar med vännerna? Eller kanske ett stilrent badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Då kan du sluta leta, hos oss hittar du nyproducerade hyresrätter i Höör, alla byggda för att ge dig en bekväm och trivsam vardag.

I våra lägenheter hittar du:

  • Kök från Ballingslöv: Köken är utrustade med moderna vitvaror och generösa arbetsytor, perfekta för både matlagning och umgänge med släkt och vänner.
  • Stilrena badrum: Badrummen är helkaklade och har tvättmaskin och torktumlare så du behöver inte gå ner i någon källartvättstuga.
  • Ljusa och luftiga vardagsrum: Stora fönster som släpper in gott om naturligt ljus och skapar en härlig atmosfär i vardagsrummen. Här kan du koppla av i soffan med en bra bok eller varför inte bjuda in vännerna på spelkväll.

Långt ifrån storstadens puls, men med allt du behöver för en bekväm vardag. Välkommen till Höör!

Höör, en pärla med charmiga gator och färgstarka hus. Här väntar lugnet och ro runt varje hörn, perfekt för dina söndagspromenader och mysiga stunder på stadens caféer.

Men Höör är mer än bara lugna stunder. Precis utanför stan ligger Söderåsens nationalpark där du kan vanda, cykla, paddla kanot, bada och även klättra. Perfekt för familjen så alla garanterat blir nöjda.

Är du hellre sugen på lite historia och kultur ska du besöka Höörs museum som har spännande saker att upptäcka, och teatern bjuder på föreställningar för både stora och små. I Höör kan du även hitta spår från vikingatiden, så låt fantasin flöda när du vandrar runt i staden.

Vill du hyra en nybyggd hyresrätt i Höör?

Vi ser fram emot att välkomna dig till din nya lägenhet hos oss på K-Fastigheter. Vi arbetar dagligen med att du ska trivas i din lägenhet och vi finns alltid nära till hands när det är något du behöver hjälp eller om du har några funderingar.

Är du intresserad av att hyra en nyproducerad hyresrätt i Höör? Kontakta oss eller ansök direkt här vår hemsida. Vi ser fram emot att välkomna dig till din nya lägenhet hos oss på K-fastigheter i Höör.