Välkommen till nyproducerade hyresrätter i Höganäs

Upptäck det nya sättet att bo i Höganäs med K-fastigheter, här erbjuder vi förstklassigt boende för dig som värdesätter bekvämlighet, hög standard och ett tryggt boende. Välkommen hem till ett boende med det där lilla extra.

Varför Välja en Nyproducerad Lägenhet i Höganäs med K-fastigheter?

När du väljer att bo i en nyproducerad lägenhet hos K-fastigheter i Höganäs får du en lägenhet som är byggd för att möta dagens krav på komfort och funktionalitet. Med moderna kök från Ballingslöv utrustade med diskmaskin och inbyggd mikron, helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare ger det dig en hyresrätt med det lilla extra i vardagen.

Höganäs – Vardagsliv vid havet

Höganäs är en stad som lockar med sin närhet till natur och havet. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har tillgång till bekvämligheter som affärer, restauranger och service.

Höganäs är känd för sin keramik och sina konsthantverk, vilket bidrar till en kreativ miljö. Vandra längs strandpromenaden, besök lokala gallerier eller ta en paus i vardagen på någon av Höganäs mysiga caféer – här finns något för alla smaker och intressen.

En trygg och pålitlig hyresvärd

Vi på k-fastigheter nyproduktion bryr oss om våra hyresgäster och arbetar dagligen med att skapa en trygg och trivsam miljö för alla som bor hos oss. Vår service är personlig och vi finns alltid nära för att lösa eventuella frågor eller problem.

Vi på K-fastigheter erbjuder ett tryggt boende där du kan känna dig som hemma. Letar du efter en nyproducerad hyresrätt i Höganäs har vi flera lägenheter att välja emellan. Välkommen till K-fastigheter nyproduktion.