nyproducerade Hyresrätter i Hässleholm

Letar du efter en modern och bekväm hyreslägenhet i Hässleholm? Då har du hittat rätt! Välkommen till ett bekvämt boende i Hässleholm.

Våra hyreslägenheter i Hässleholm är moderna och har allt du behöver för en bekväm vardag.

I våra lägenheter har vi lagt stor vikt vid att kunna erbjuda dig en bekväm och smidig vardag. Köken är från Ballingslöv med moderna vitvaror och gott om yta för att baka bullar till fikastunden eller bjuda till middagsbjudning med vännerna. Badrummen är helkaklade och har tvättmaskin och torktumlare så att du slipper släpa tvätten till tvättstugan. Vardagsrummen är ljusa och luftiga, med stora fönster som släpper in gott om ljus. Här kan du koppla av i soffan eller bjuda in vänner på spelkväll.

Hässleholm – Perfekt mix av stad och natur

Hässleholm är mer än bara en mellanstation! Mitt i Skåne väntar en stad med puls och charm. Shoppa, njut av god mat och kultur, allt inom räckhåll.

Men det bästa? Hässleholm gränsar till vacker natur. Njut av sjöar, skogar och Söderåsens nationalpark precis utanför city. Vandring, cykling, bad – Hässleholm har allt för dig som uppskattar skog och natur.

Trivsamma caféer och restauranger, bra skolor och ett aktivt föreningsliv gör Hässleholm perfekt för alla. Oavsett om du söker stadspuls eller naturnära lugn, har Hässleholm det du behöver.

Vill du hyra en nybyggd lägenhet i Hässleholm?

Vi på K-Fastigheter vill att du ska trivas i din lägenhet. Vår personal finns alltid nära till hands när du behöver hjälp eller om du har några funderingar. Vi finns här för att du ska njuta till fullo av din nya lägenhet.

Är du intresserad av att hyra en nyproducerad hyresrätt i Hässleholm? Kontakta oss eller ansök direkt via vår hemsida. Vi ser fram emot att välkomna dig till din nya lägenhet hos oss på K-fastigheter i Hässleholm.