nyproducerade Hyreslägenheter i Göteborg

Letar du efter en modern och bekväm hyreslägenhet i Göteborg? Då har du hittat rätt! K-Fastigheter erbjuder nybyggda lägenheter med det lilla extra!

Hyresrätter i Göteborg för alla behov

Oavsett om du bor själv och vill ha en praktisk och mysig lägenhet, eller en familj som behöver mer utrymme, har vi hyreslägenheter i Göteborg som passar just dig. Vi har allt från små och smarta ettor till rymliga fyror med plats för hela familjen och alla dina hobbies.

Våra hyreslägenheter är utrustade med allt du behöver för en bekväm vardag. De välutrustade köken från Ballingslöv har fina vitvaror och generösa ytor för matlagning och umgänge. Badrummen är helkaklade och har tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummen är ljusa och luftiga, perfekta för avkoppling och socialt umgänge.

Göteborg – en stad som har allt

I Göteborg har du allt du kan önska dig precis runt hörnet. Njut av pulserande stadsliv, vacker natur och ett rikt kulturliv. Gå på upptäcktsfärd i charmiga Haga, besök Liseberg eller Universeum, eller ta en promenad längs Göteborgs hamnpromenad. I Göteborg finns det alltid något nytt att se och göra.

Hyreslägenheter att trivas i

Vi vill att du ska känna dig hemma hos oss på K-Fastigheter. Därför har vi vår serviceinriktade personal som alltid är redo att hjälpa dig med allt du behöver för att du ska få ett smidigt och bekymmersfritt boende.

Kontakta oss för att hyra din nyproducerade hyresrätt i Göteborg

Är du intresserad av att hyra en nyproducerad hyresrätt i Göteborg? Kontakta oss för mer information eller ansök direkt via vår hemsida. Vi ser fram emot att välkomna dig till din nya lägenhet hos oss på K-fastigheter i Göteborg.