Vi är mer än ett fastighetsbolag

Vi vill välkomna dig till en nyproducerade hyresrätter med hög standard och kvalité. Vill du bo i en nyproducerade lägenhet som har det där lilla extra? Då är vi en hyresvärd för dig. Välkommen till K-fastigheter Nyproduktion!

Hitta hem till din nyproducerade Hyresrätt

Välj vilken stad du vill hitta din nya lägenhet i eller se alla våra lediga lägenheter nedan och ta ditt första steget mot ett bekvämt och modernt boende med K-fastigheter Nyproduktion, välkommen hem!

Livskvalitet och gemenskap

Vi på K-fastigheter nyproduktion har alltid ett brett utbud av nya lägenheter i flera städer som passar för olika behov och livsstilar.

Vi strävar efter att erbjuda mer än bara ett hem – vi erbjuder en plats där du kan trivas och känna dig som hemma. I våra nyproducerade hyresrätter kan du alltid räkna med hög standard och kvalitativa materialval. Från moderna kök till stilrena badrum med tvättmaskin och torktumlare, varje detalj är noggrant genomtänkt för att ge dig ett bekymmersfritt boende.

Vi hjälper dig hitta din nyproducerade hyresrätt

Upptäck fördelarna med att bo i en nyproducerad hyresrätt och låt oss hjälpa dig hitta din nya lägenhet. Vi är här för att göra ditt letande enkelt och stressfrit. Kontakta oss för mer information och för att ansöka om en av våra hyresrätter.